06-50 20 32 50|info@gravelpluspremium.nl
Leverancier van Tennis Gravel

Privacy verklaring

GPP Sports BV hecht veel waarde aan uw privacy. Daarom vinden wij het belangrijk om u te vertellen hoe ons privacy beleid is opgebouwd.

In dit privacy statement lichten wij toe welke gegevens wij wanneer en met welk doel verwerken. De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, worden altijd opgeslagen op beveiligde servers en zijn niet toegankelijk voor derden.

Voor aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Verwerkingsverantwoordelijke

Dit privacy beleid is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door GPP Sports BV.

Het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens

In dit privacy statement lichten wij toe welke persoonsgegevens wij wanneer en met welk doel verwerken. Voor iedere verwerking van persoonsgegevens is volgens de wet een grondslag nodig.

Ons basisprincipe is dat wij nooit meer persoonsgegevens over u verzamelen en verwerken dan strikt noodzakelijk.

Onder persoonsgegevens worden verstaan: alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijk persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, zoals bv. NAW-gegevens.

Wanneer u een overeenkomst met ons sluit of heeft gesloten of als u een (nieuwe) dienst van ons wilt afnemen, hebben wij voor de uitvoering daarvan persoonsgegevens van u nodig. De persoonsgegevens die in dit kader door ons worden verzameld, gebruikt GPP Sports BV tevens voor relatiebeheer. De wettelijke grondslagen hiervoor zijn een wettelijke verplichting, een gerechtvaardigd belang bij het verwerken van uw persoonsgegevens voor of omdat dit noodzakelijk is voor het aangaan en uitvoeren van de overeenkomst.

Wij hebben uw persoonsgegevens daarnaast nodig om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen die op ons rusten. Daarbij kan worden gedacht aan wettelijke voorschriften die toezien op de inrichting van onze bedrijfsvoering. Uw persoonsgegevens hebben wij nodig om een deugdelijke administratie te kunnen voeren.

Ten slotte kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken voor promotie- of marketingdoeleinden. De wettelijke grondslag hierbij is een gerechtvaardigd belang.

Het is mogelijk dat (publieke) autoriteiten bij ons gegevens over u opvragen. Wij moeten die gegevens dan doorgeven. De wettelijke grondslag hiervoor is een wettelijke verplichting.

Verstrekking van uw persoonsgegevens aan derden

Uw persoonsgegevens worden doorgegeven aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst waarin u ons een opdracht hebt verstrekt, indien daartoe voor ons een wettelijke verplichting bestaat of omdat wij gebruik maken van een externe dienstverlener.

Met deze derden sluiten wij altijd verwerkersovereenkomsten, zodat uw gegevens ook door deze partijen vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend in het kader van het door ons bepaalde doel.

Uw rechten met betrekking tot uw gegevens

Onder de AVG heeft u recht op inzage in de persoonsgegevens die wij van u verwerken, maar ook op wijziging, overdracht, vergetelheid of verwijdering daarvan. U kunt ook bezwaar maken tegen de (verdere) verwerking van uw persoonsgegevens. Ten slotte kunt u ons verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken.

Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die GPP Sports BV over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of laten overdragen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met GPP Sports BV via het contactformulier op onze website of via info@gravelpluspremium.nl. GPP Sports BV zal u zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan uw verzoek tot verwijdering, aanpassing of overdracht zal of kan voldoen. Afhankelijk van de complexiteit van de verzoeken en het aantal verzoeken kan deze termijn indien nodig nog twee maanden worden verlengd.

Mocht u klachten hebben over de gegevensverwerking door GPP Sports BV, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of via info@gravelpluspremium.nl. Ook wijzen wij u erop dat u een klacht kunt indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de Nederlandse toezichthoudende autoriteit.

Commerciële aanbiedingen

U kunt (commerciële) aanbiedingen ontvangen van GPP Sports BV. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen stuurt u een email naar: info@gravelpluspremium.nl.

Bewaartermijnen van de gegevens

Alle persoonsgegevens die u aan ons verstrekt zullen niet langer worden bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor zij zijn verzameld. Voor bepaalde gegevens geldt een wettelijke bewaartermijn. Zo hebben wij een administratieve- en fiscale bewaarplicht van ten minste zeven jaar. Aan u gerichte facturen en betalingsgegevens bewaren wij voor deze termijn. Voor persoonsgegevens die wij ontvangen in het kader van de inhoudelijke behandeling van uw opdrachten hanteren wij een bewaartermijn van 24 maanden na het einde van uw opdracht- of klantrelatie met GPP Sports BV. Het kan voorkomen dat uw gegevens korter of langer worden bewaard, bijvoorbeeld omdat onze samenwerking nog niet volledig is afgewikkeld.

Als wij de gegevens niet langer nodig hebben voor het doel waarvoor zij zijn verzameld, kunnen wij de gegevens wel nog bewaren voor archivering, bij juridische procedures of voor historisch of wetenschappelijk onderzoek of statistische doeleinden.

Website en (mobiele) applicaties

Waar in het onderstaande wordt verwezen naar de “Website”, wordt gedoeld op de website www.gravelpluspremium.nl.

De Website en Apps

Via de Website en de Apps kunnen persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt. Het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens via de Website en de Apps valt ook onder deze privacyverklaring.

Voor een goede werking van de Apps hebben wij toegang nodig tot gegevens op uw computer, smartphone of tablet, zoals uw locatievoorzieningen of welk besturingssysteem wordt gebruikt. Bij installatie van de Apps vragen wij u om toestemming voor toegang tot gegevens die voor de werking van de app noodzakelijk zijn. U kunt de gegeven toestemming altijd intrekken via info@gravelpluspremium.nl.

De toegang tot en het gebruik van de Website en de Apps is strikt persoonlijk. Het is niet toegestaan de Website en de Apps alsook de gegevens en informatie die daarop verstrekt worden te gebruiken voor commerciële-, politieke-, publicitaire doeleinden, dan wel voor enige commerciële aanbiedingen en in het bijzonder te gebruiken voor ongevraagde elektronische aanbiedingen.

Cookies

Sommige cookies zijn onmisbaar voor een goede werking van onze Website en Apps. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het bezoeken van de Website of bij gebruik van de Apps gegevens op uw computer, smartphone of tablet plaatst of uitleest, bijvoorbeeld in de browser van uw computer, smartphone of tablet. Via dit tekstbestand worden gegevens, soms persoonsgegevens, opgeslagen of geraadpleegd. Aan de hand van deze (persoons)gegevens kan je bij een later bezoek worden herkend. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om de Website of de Apps speciaal op u in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken.

GPP Sports BV plaatst geen analytische cookies of tracking cookies op uw computer, smartphone of tablet. GPP Sports BV gebruikt alleen functionele cookies voor het (lokaal) onthouden van login- en sessiegegevens.

Wanneer u de Website of de Apps bezoekt kunnen cookies afkomstig van de verantwoordelijke en/of derden op uw apparatuur worden geïnstalleerd. Cookies hebben een bepaalde geldigheidsduur vanaf het moment dat ze op uw computer, smartphone of tablet worden opgeslagen. Nadat de houdbaarheidsdatum is verstreken, wordt de cookie automatisch verwijderd.

Voor meer informatie over het gebruik, beheer en het verwijderen van cookies voor elk besturingstype, nodigen wij u uit om de volgende link te raadplegen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#faq.

Gebruiksvoorwaarden Website en (mobiele) applicaties

Door gebruik van de Website of de Apps stemt u in met de volgende gebruiksvoorwaarden.

De content van de Website en de Apps

De intellectuele eigendomsrechten op alle merken, afbeeldingen, teksten, commentaren, illustraties, (animatie) plaatjes, videobeelden geluiden alsook alle technische applicaties die gebruikt kunnen worden om de Website en de Apps te laten functioneren en meer in het algemeen alle onderdelen die op deze site zijn gebruikt, zijn beschermd bij wet. Iedere reproductie, herhaling, gebruik of aanpassing, op welke wijze dan ook, van het geheel of slechts een onderdeel hiervan, met inbegrip van de technische applicaties, zonder vooraf schriftelijke toestemming van de rechthebbende, is ten strengste verboden. Indien GPP Sports BV niet meteen actie onderneemt tegen enig inbreuk, kan dat niet worden opgevat als een stilzwijgende toestemming dan wel het afzien van rechtsvervolging.

Het beheer van de Website en de Apps

Voor het goede beheer van de Website en de Apps kan GPP Sports BV op ieder moment:

  1. De toegang van een bepaalde categorie bezoekers schorsen, onderbreken of beperken tot de gehele of gedeelte van de Website en de Apps;
  2. Alle informatie verwijderen die het functioneren van de Website en de Apps kan verstoren of in strijd is met nationale en internationale wetgeving of in strijd is met internet etiquette;
  3. De Website en de Apps tijdelijk niet beschikbaar hebben teneinde updates te kunnen uitvoeren.

Verantwoordelijkheden

GPP Sports BV is in geen geval verantwoordelijk voor falen, storingen, moeilijkheden of onderbrekingen van het functioneren van de Website en de Apps, waardoor deze of een van hun functionaliteiten niet toegankelijk is. De wijze waarop u toegang zoekt tot de Website en de Apps is voor uw eigen verantwoordelijkheid. U dient zelf alle maatregelen te treffen om uw apparatuur en gegevens te beschermen tegen onder andere virusaanvallen op het internet. U bent bovendien zelf verantwoordelijk voor de websites en gegevens die u op het internet raadpleegt.

GPP Sports BV is niet verantwoordelijk voor juridische procedures die tegen u worden gevoerd:

  • Vanwege het gebruik van de Website en de Apps of diensten toegankelijk via internet;
  • Vanwege het schenden van de voorwaarden van deze privacy policy

GPP Sports BV is niet verantwoordelijk voor schade die u zelf oploopt, dan wel derden of uw apparatuur oplopen als gevolg van uw verbinding met of het gebruik van de Website en de Apps.

Indien u tijdens het bezoek aan de Website en de Apps enige persoonsgegevens tegenkomt, dient u zich te onthouden van het verzamelen ervan of van enige ander ongeoorloofd gebruik alsook van iedere daad die een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van die persoon/personen oplevert. GPP Sports BV is in geen geval verantwoordelijk voor bovengenoemde situaties.

Beeldmateriaal en aangeboden producten

Aan beeldmateriaal dat behoort bij de aangeboden producten of diensten op de Website en de Apps kunnen geen rechten worden ontleent.

Wijzigingen

Dit privacy statement kan van tijd tot tijd wijzigen indien daartoe aanleiding is. De meest recente versie van dit privacy statement staat op onze website www.gravelpluspremium.nl.

Contact

Voor vragen over onze gegevensverwerking kunt u zich richten tot info@gravelpluspremium.nl of 06 50 20 32 50.

Contactinformatie

Tegra Nederland BV

06-50 20 32 50
info@gravelpluspremium.nl

Kiwa Certificaat

Tegra Nederland BV is in het bezit van een Kiwa certificering (PDF, 275 kB) voor zowel de productie als de levering van gravel.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactformulier